o nama
Kontaktiraj nas

Hebei Nanfeng Automobile Equipment (Group) Co., Ltd

Tel: +86 18811334770

Tel: +86 10 59711608

Faks: +86 10 59711608

Email: nh.jiao@auto-parkingheater.com

Dodati: ZhangLou Village, Chen Ju Town, Cangzhou, Hebei, Kina

o nama

Naša tvornica

Nalazi se u području industrije od grada Cang Zhou sa udaljenosti od 18km u selu Zhang Lou Chen Ju grada, obuhvaća područje od 35.000 kvadratnih metara sa zgrade tvornice od 20.000 kvadratnih metara.

Ima i povoljan geografski položaj, uz velike gradove kao što su Beijing, Tianjin, Shijiazhuang. Naslanja željeznički i brzu cestu i u blizini Luke Huanghua Bohajsko more.

To je vlasnik proizvodnih odjela proizvodnje modela, kalupa za ubrizgavanje, toplog zraka puhala motori, zrači cisterne za vodu, štancanje Lima, zbor linije i tako dalje.

Osim toga, posjeduje više od 400 kompleta raznih proizvodna oprema i više od 150 tehničara, dizajnera i proizvođača.

6362579525845918409162080

Naša povijest

Osnovana 2004 godine, proizvodnja Co Cang Zhou nove visoke auto radijator je tehnologija poduzeća, specijalizirana za proizvodnju opreme za automobil grijanje, odmrzavanje, razmjena i odgovarajuće rezervne dijelove uživaju veliki ugled u ovoj industriji. Uz dugoročne naglasak na kvalitetu i istraživanja proizvoda i strogih propisa iz procesa proizvodnje, gledati, neprestano promiče novih proizvoda kako bi zadovoljio zahtjeve tržišta prema promjenjive potrebe tržišta . Kolovoza, 2009 prošao ISO / TS16949:2009 provjere autentičnosti sustava upravljanja kvalitetom. To je Maja 2015 koje svoje proizvode navedene kao sigurnost standardizacije rada u Kini.

Naš proizvod

Cang Zhou nove visoke Auto radijator Manufacturing Co uživa visoku udobnost i specijalizirao za profesionalne proizvodnje odleđivanja i sustava grijanja. Njegova glavna roba pokriti grijači za zrak, tekući grijači, odmrzivača, radijatora, pumpe goriva, motori, izgaranja motora ventilatora, plamenik umetanje dizel, snimač ekrana, sjaj igle i tako dalje,

Aplikacija proizvoda

Naširoko koristi za grijanje i odleđivanja autobuse, prikolice, inženjerskih vozila, kamiona, minibusevi, električni autobusi i posebno rabljenih vozila.

Naš certifikat

Kolovoza, 2009 prošao ISO / TS16949:2009 provjere autentičnosti sustava upravljanja kvalitetom. To je Maja 2015 koje svoje proizvode navedene kao sigurnost standardizacije rada u Kini.

Opremu za proizvodnju

Proizvodnja odjela proizvodnje modela, kalupa za ubrizgavanje, puhala topli zrak motori, zrači cisterne za vodu, štancanje Lima, zbor linije i tako dalje.

Proizvodnju tržištu

Uz izvanrednu proizvodnju vještine, kvalitetne proizvode i najpovoljnijim cijenama, već postalo dugoročne suradnje partnera poznati domaći putnički automobili proizvođača kao što su Shaolin autobus Changan Bus, Zhongtong Bus, Shanghai Shenwo, Suzhou Jinlong, Beifang Bus, Heibao, Shifeng, Yujie, Yichu, Durablev, Levdeo. Inzistiranjem na interese kupaca, iskrenost, integritet, i dobra obećanja, to će se držati načela "Brisanje sumnje i brige o kupcima" i neka gosti uživati najviše profesionalne usluge i stvoriti vrhunski brand nove visoke.