o nama
Obratite nam se

Cangzhou NewHigh Auto Radiator Manufacturing Co, Ltd

Tel: +86 18811334770

Tel: + 86-317-5305085

Faks: + 86-317-4383868

Email: nh.jiao@auto-parkingheater.com

Dodaj: ZhangLou selo, Chen Ju grad, Cangzhou, Hebei, Kina

snabdevač vojnog vozila

Naša fabrika - Cangzhou NewHigh Auto Radiator Manufacturing Co, Ltd, je vrlo poznati proizvođač parking grejač u Kini više od 30 godina. Mi smo jedini određeni dobavljač kineskog vojnog vozila, naši proizvodi se pružaju kineskoj vojnoj fabrici. Naši partneri uključuju i neke velike fabrike vojnih vozila, kao što su FAW, SINO-TRUCK i FOTON!

Naši proizvodi su dozvoljeni samo za vojno vozilo prije, sada nakon dobijanja licence, naš vojni proizvod se može prodati u inostranstvu. Nakon više od 30 godina razvoja, naša fabrika je postala lider kineskog proizvođača parking grejača.

Kvalitet naših grejača za parkiranje je najviši. Sijalicu našeg parking grejača pravi japanski Kyocera. A glavna kontrolna tabla koja ima odlučujuću ulogu ima životni vek od najmanje pet godina.

Test naših grejača je najstroženiji i sveobuhvatniji. Naši proizvodi moraju proći 100% inspekciju pre nego što napuste fabriku.

Trudićemo se da zadovoljimo zahteve svakog kupca sa najstrožim nivoom detekcije, najboljim kvalitetom i uslugom. Radujemo se sarađivati s vama i uspostaviti svetlu budućnost zajedno.

2kw Air Parking Heater