Kategorija proizvoda
Kontaktiraj nas

Hebei Nanfeng Automobile Equipment (Group) Co., Ltd

Tel: +86 18811334770

Tel: +86 10 59711608

Faks: +86 10 59711608

Email: nh.jiao@auto-parkingheater.com

Dodati: ZhangLou Village, Chen Ju Town, Cangzhou, Hebei, Kina

5 Kw auto grijač 12v / 24v Dizel bus grejač prijenosno siva i crna boja

Detalji proizvoda: Zemlja porekla: China Mainland Certification: CE Broj FJH-5 Minimalna količina narudžbe: 1set Cijena: $ 280.00 Detalji pakiranja: jedan set u jednom kartonu Vrijeme isporuke: 3-7 dana Uslovi plaćanja: L / C, D / A, D / P, T / T, Western Union, Snaga snabdevanja: 1000 kompleta / mesec

Products Specifications:

Detaljan opis proizvoda

Ključna reč: Auto grejač 5KW Funkcija: Noćni grijač vozila
Materijal: Plastika i čelik Paket: Karton
Gorivo: Dizel Garancija: 1 godina
Veličina paketa: 47 * 46 * 27cm Boja: Siva i crna
Bruto težina: 8.6kg Veličina stola: 460 * 370 * 160mm


5 kw Parking grejač 12v / 24v Diesel Bus grejač Prijenosno siva i crna boja

princip rada :


      

    Kada je uređaj uključen, dozirna pumpa napaja gorivo iz rezervoara za gorivo vozila do grejača. Ovde se gorivo automatski zapali pomoću sijalice. Ako se sagorevanje odmah ne pojavljuje, uređaj automatski ponavlja proceduru pokretanja. U komori za sagorevanje zapaljen je plamen koji zagreva izmenjivač toplote. Uređaj odvodi vazduh sa spoljašnje strane vozila u svrhe sagorevanja i sagorevani izduvni vazduh se ispušta spolja. Tokom grejanja, integrirani ventilator je ušuškan u vazduh koji se zagreva kroz ulaz i dovodi ga kroz uređaj. Dok vazduh teče kroz izmjenjivač toplote, zagreje se i zatim se distribuira kroz izlaz.
Povezani kanal za toplu vodu ravnomerno proširuje vazduh kroz unutrašnjost vozila. Zbog razdvajanja jedinice ciklusa sagorevanja od ciklusa grejanja ne postoji kvalitetno oštećenje vrućeg zraka. Senzor temperature konstantno meri unutrašnju temperaturu i prilagođava nivo grejanja tako što automatski podešava količinu vazduha koji prolazi kroz uređaj. Na taj način, temperatura koju korisnik izabere brzo se postiže i održava na konstantnom nivou.

Oblast primene Grejač zraka


Motor ne utiče na grejanje na 5kw vazdušni parking i isporučuje se za sledeća vozila odgovarajuće snage.

  • Sve vrste auto i prikolice.

  • Građevinske mašine

  • Poljoprivredne mašine

  • Brod, brod, jahta

  • Karavan

Proizvodi Slike:


Dostava:Ako ste u potrazi za grejačem od 12 kw / 24v za automatsko grijanje na 5 kw sa prenosnim sivom i crnom bojom, dobrodosli na veleprodaju proizvoda iz naše fabrike. Kao jedan od vodećih proizvođača i dobavljača u Kini, nudićemo vam najbolju uslugu i brzu isporuku. Sada, proverite citat sa našim prodavcem.
Hot Tags: 5 kw parking grijač 12v / 24v dizel gorivo za autobuse sive i crne boje, Kina, fabrika, dobavljači, proizvođači, prodavci, veleprodaja, kotacija