Kategorija proizvoda
Kontaktiraj nas

Hebei Nanfeng Automobile Equipment (Group) Co., Ltd

Tel: +86 18811334770

Tel: +86 10 59711608

Faks: +86 10 59711608

Email: nh.jiao@auto-parkingheater.com

Dodati: ZhangLou Village, Chen Ju Town, Cangzhou, Hebei, Kina

Vruća prodaja 2KW 12V 24V Dizel Air Grejač za automobile autobusa Slično kao Eberspacher

Detaljan opis proizvoda: Dizelski parking grejač, 2KW 12V / 24V Dizel Kabine za grejanje Kamion Anketa: KW2.0 Grejač vazduha je nezavisan od prvobitnog sistema motora, koristi se 12V ili 24V jednosmerna struja za vožnju.

Products Specifications:

Detaljan opis proizvoda:


Ključna reč: Auto grejač Funkcija: Zagrejati kabinu
Materijal: Plastika i čelik Paket: Kartonska kutija
Snaga: 2000w Voltaža: 12V / 24V
Gorivo: Dizel Veličina paketa: 47 * 37 * 17cm
Bruto težina: 6.4kg Veličina stola: 305 * 115 * 122mm


Dizelski auto grejač, 2KW 12V / 24V Dizelski kablovi za grejanje Kamioni

2.jpg


Anketa:

KW2.0 Grejač vazduha je nezavisan od prvobitnog sistema motora, koristi se 12V ili 24V jednosmerna struja za vožnju. Grejalica usvaja svetlosni dizel i benzin koji odgovara temperaturi okoline kao gorivu. Udisanje svežeg vazduha se zagreva do vrućeg vazduha kroz izmjenjivač toplote pomoću energije koja potiče od gorišta goriva, a potom odvija do tamo gdje je to potrebno. Ova vrsta grejača poseduje prednost kompaktne strukture, male težine, visoke termičke efikasnosti, ekonomizacije na struju i gorivu, jednostavne instalacije.

Oblast primene Grejač zraka

  Motor ne utiče na grejač vazduha, a isporučuje se za sledeća vozila sa odgovarajućim snagom

  • Sve vrste auto i prikolice.

  • Mašine za kontrukciju

  • Poljoprivredne mašine

  • Brod, brod, jahta

  • Karavan


开关.jpg加热器2.jpgCang Zhou New High Auto Radiator Manufacturing Co., Ltd uživa u visokoj udobnosti i specijaliziran je za profesionalnu proizvodnju sistema odmrzavanja i grejanja. Njegove glavne robe pokrivaju grejači za vazduh, tečnostne grejače, odmrzivače, radijatore, pumpe za gorivo, motore, motore za gašenje sagorevanja, dizalice gorionika, ekrane gorionika, sijalice i tako dalje,

Ako ste u potrazi za dvostrukim dvostrukim dvostrukim dvostrukim dvostrukim grejanjem za autobuse kamiona slične Eberspacher-u, dobrodošli smo na veleprodaju proizvoda iz naše fabrike. Kao jedan od vodećih proizvođača i dobavljača u Kini, nudićemo vam najbolju uslugu i brzu isporuku. Sada, proverite citat sa našim prodavcem.
Hot Tags: auto grijač 2kw 12v 24v dizalica za autobuse za autobuse kamion sličan eberspacher, Kina, tvornica, dobavljači, proizvođači, prodavci, veleprodaja, kotacija