Kategorija proizvoda
Kontaktiraj nas

Hebei Nanfeng Automobile Equipment (Group) Co., Ltd

Tel: +86 18811334770

Tel: +86 10 59711608

Faks: +86 10 59711608

Email: nh.jiao@auto-parkingheater.com

Dodati: ZhangLou Village, Chen Ju Town, Cangzhou, Hebei, Kina

Novi tip 2kw 12v / 24v Dizelski vazdušni parking grejač

Grejaci za vazdušne dizelske sisteme serije FJH (u daljem tekstu: grejač) su nezavisni od prvobitnog sistema motora. Koristi 12V ili 24V jednosmernu struju za vožnju. Postoje dve vrste režima rada grijača: Automatski režim rada i Ručni kontrolni režim. Grejalica usvaja svetlosni dizel koji odgovara temperaturi okoline kao gorivu, a može se pokrenuti i raditi normalno na temperaturi iznad -40 ° C. Udisanje svežeg vazduha se zagreva do vrućeg vazduha kroz izmjenjivač toplote pomoću energije koja potiče od gorišta goriva, a potom odvija do tamo gdje je to potrebno. Ovaj tip grijača poseduje prednost kompaktne strukture, male težine, visoke termičke efikasnosti, ekonomizacije električne energije i goriva, jednostavne instalacije.

Products Specifications:

5.jpg

Glavni tehnički parametri

Model grejača

Grejač vazduha 2KW


Grejni medijum

 

Zrak

Snaga grijanja (W)

 

1000-2000

Odliv toplog zraka (M / H)

 

83

Potrošnja goriva (L / H)

 

0.2-0.24

Radna snaga električne energije

 

19-39

Niskonaponske zaštitne granice

 

10 / 21.5V


Ograničenja visokog napona

 

15 / 32V

Temperatura okoline

Radna temperatura

Temperatura skladištenja

Grejač

-40 ℃ -40 ℃

-40 ℃ -85 ℃

Pumpe za doziranje goriva

-40 ℃ -50 ℃

-40 ℃ -105 ℃


Temperatura ulaznog vazduha

 

Maksimalno 40 ℃

 

Maksimalno 40 ℃


Težina glavnog tijela

 

Oko 2.63kg

Oblast primjene grejača vazduha
Dizelski vazdušni grejač 3kw ne utiče na motor, a isporučuje se za sledeća vozila odgovarajuće snage.
● Sve vrste auto i prikolice.
● Građevinske mašine
● Poljoprivredne mašine
● Brod, brod, jahta
● Karavan

Struktura i princip rada

Nakon startovanja grejača od 2kw, utikač za sijalicu stupa u rad, magnetna pumpa počinje da snabdeva gorivo, ventilator koji podržava sagorevanje udiše vazduh koji izlazi iz vatre izvan automobila. Gorivo generiše toplotu gorenjem u komori za sagorevanje, koju uzima aluminijumski izmenjivač toplote. Unutrašnji vazduh koji gurne ventilator za toplotnu energiju donosi toplotu tamo gde je potrebno kroz površinu izmjenjivača toplote. Emisija sagorevanja se ispušta kroz izduvnu cev.


Struktura kućišta oblika haube


外形 图 .jpg


1-glavni motor; 2-usisna kapuljača; 3-gornji poklopac; 4-donji poklopac; 5-vazdušna utičnica; 6-Zadnji poklopac;


Kontrolna jedinica

Kontrolna jedinica nalazi se u prednjem delu grijača za vazduh i zadnjeg dela kotača ventilatora toplote. Uključuje samo jedan mikroprocesor, električni krug za vožnju, električni krug prikupljanja signala frekvencije, brzina rotacije, napon, električni krug za nadgledanje temperature. On zadržava karakteristike automatskog procesa grejanja, automatskog sistematskog nadgledanja i automatske obrade grešaka.


QQ Slike 20170406112026.jpg

Slike prikazane na grijač zraka

3.jpg

6.jpg

Instalacija
Mogu se koristiti samo delovi namenski za ugradnju 3kw 12v / 24v dizelera za grijanje vazduha. Sledeća slika je dijagram za instalaciju. Položaji i načini fiksiranja različitih delova mogu se razlikovati od modela automobila do drugog, ali opšti principi moraju biti praćeni u skladu sa zahtevima ovog poglavlja. U suprotnom, grejač možda neće raditi normalno ili problemi sa bezbednošću.

1493179742 (1)

1493179797 (1)


Novi visokog grijača

Ako tražite 2kw dizel auto auto grijač 12v / 24v proizvođača, dobrodošli na veleprodaju proizvoda iz naše fabrike. Kao jedan od vodećih proizvođača i dobavljača u Kini, nudićemo vam najbolju uslugu i brzu isporuku. Sada, proverite citat sa našim prodavcem.


Ako tražite novi tip 2kw 12v / 24v dizelera za grijanje vazduha, dobrodošli smo na veleprodaju proizvoda iz naše fabrike. Kao jedan od vodećih proizvođača i dobavljača u Kini, nudićemo vam najbolju uslugu i brzu isporuku. Sada, proverite citat sa našim prodavcem.
Hot Tags: Novi tip 2kw 12v / 24v dizel auto-grijač, Kina, fabrika, dobavljači, proizvođači, prodavci, veleprodaja, kotacija